Filozófiánk:

Minden ingatlan adásvétel az emberek élethelyzetének megváltoztatásáról szól.

Célunk ezért, hogy Ügyfeleink jelenlegi helyzetét, céljait és a piaci lehetőségeket mind tökéletesebben összehangoljuk, korrekt segítséget, tájékoztatást nyújtsunk.

Legtöbben életük során mindössze néhány alkalommal adnak el, vagy vásárolnak ingatlant. Nekik szeretnénk segíteni, hogy a változó jogi és pénzügyi környezetben eligazodjanak, és elkerüljék az esetleges buktatókat.

Bármilyen segítségre van szüksége, mi ott állunk az ügyfeleink mögött. Biztosan számíthatnak ránk a legjobban megfelelő ingatlan kiválasztásában, a megfelelő vevő megtalálásában. De akkor is bizalommal fordulhatnak hozzánk, ha az ingatlanukon végrehajtás van, vagy árverés fenyegeti.

Irodánk, a Kobalt Kft már több mint 17 éve önállóan és sikeresen működik, amire nagyon büszkék vagyunk. Hisszük, hogy nem véletlenül tudtunk fennmaradni a változó körülmények között. Veresegyházi és csobánkai irodáink mellett hamarosan már Szentendrén is rendelkezésükre állunk.

Nagy súlyt fektetünk a hozzáértésre. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy továbbra is önállóan, megalkuvás nélkül, eredményesen tudjuk végezni a munkánkat.

A szerződés megkötése nem cél, hanem lehetőség arra, hogy képviselhessük az Önök érdekeit.

Igyekszünk komplex szolgáltatást nyújtani Ügyfeleinknek, így szakképzett ingatlanreferenseink mellett pénzügyi é s hiteltanácsadóink, ingatlanügyekben is jártas ügyvédeink, energetikai tanúsítványt készítő mérnökeink és biztosítási szakembereink is rendelkezésükre állnak.

Filozófiánk és szemléletünk alapja Will Rogers idézete:
"Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz!"